Hekwerk Spuiten

Waarom spuiten?

Wat wij doen

Tijdelijk geen hekwerk spuiten

Door aanhoudende drukte en het seizoensgebonden karakter van de werkzaamheden kunnen wij op dit moment geen aanvragen voor hekwerk spuiten in behandeling nemen. Excuses voor het ongemak.

Wilt u uw hekwerk laten spuiten?

Een hekwerk om uw bedrijf, uw bedrijfs- of privéterrein beschermt u tegen ongenode bezoekers, zo’n stoer en stevig hekwerk beveiligt uw terrein. Maar een dergelijk hekwerk vraagt ook om onderhoud want door weer, wind en zonlicht gaat het hekwerk er in de loop der tijd minder goed uit zien en kan corrosie uw hekwerk aantasten. Belangrijk is dan dat uw hekwerk gespoten wordt. Niet alleen om de staat van het hek weer in goede conditie te brengen, ook voor het aangezicht is het belangrijk dat uw hekwerk er mooi en onbeschadigd uitziet. Uw visitekaartje naar uw bezoek.

Hekwerk spuiten op locatie

Hekwerk op zowel bedrijfs- als privéterrein, een groot of een kleiner hek, moet vroeg of laat opnieuw gespoten worden om beschadiging en corrosie te voorkomen. Het grote nadeel van hekwerk spuiten voor zowel bedrijven als particulieren is, dat het hekwerk gedemonteerd moet worden om het in de werkplaats van een schildersbedrijf te laten spuiten. Een kostbare klus, want het verwijderen en het vervoer heen en terug kost geld, bovenop de kosten van het hekwerk spuiten. Daarbij is er kans op beschadiging tijdens het vervoer en het terugplaatsen. Daarom spuiten wij uw hekwerk op locatie. Uw hekwerk spuiten op locatie is voor ons geen enkel probleem en veel voordeliger voor u. Wij hebben de expertise in huis om dit vakkundig en snel te doen, besparen u dure vervoerskosten en eventuele beschadigingen tijdens het vervoer. En heel belangrijk,uw bedrijf of privéterrein is niet onbeveiligd tijdens het spuiten!

Hoe werkt hekwerk spuiten?

Een goede voorbereiding is het halve werk. We zorgen dat de ondergrond regelmatig is want een gladde ondergrond is de beste basis. Om daarna de professionele verf vakkundig aan te kunnen brengen, want hoe egaler de ondergrond hoe mooier het resultaat. Het spuiten van hekwerk is een prachtige techniek die met de beste apparatuur mooi strak en egaal aangebracht kan worden. Onze vakmensen zijn hierin gespecialiseerd, zodat uw hekwerk bij oplevering weer als nieuw oogt. Uw bedrijf of woning toont zoveel beter als het hekwerk goed onderhouden en vakkundig geschilderd is.

Wat zijn de voordelen van hekwerk spuiten?

Het spuiten van uw hekwerk heeft veel voordelen. Goed onderhouden en vakkundig gespoten hekwerk blijft jarenlang mooi. Weer en wind hebben geen invloed als er tijdig een professionele verflaag wordt aangebracht. Ook accentueert het goed onderhouden hekwerk uw bedrijfspand, privéterrein of woning, waardoor de waarde van uw eigendommen stijgt wat u bij een eventuele verkoop in de toekomst ten goede komt. Want uitstraling is heel belangrijk, dat is het eerste wat mensen zien als zij uw bedrijf of woning betreden. Het onderhoud geeft u meteen de gelegenheid om de kleur van uw hekwerk aan te passen. Wij kunnen uw hekwerk in elke kleur spuiten. Dat hoeft geen totaal afwijkende kleur te zijn, ook een net iets andere tint kan uw hekwerk er eigentijds uit laten zien. In combinatie met wat accessoires oogt uw hekwerk helemaal up to date.

Vraag hier uw offerte aan

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw project door te nemen.