Lak Spuiten

Uw houtwerk weer strak in de lak!

Waarom spuiten?

Wat wij doen

Lak spuiten toepasbaar in uw hele woning of bedrijfspand

Wist u dat u het houtwerk in uw woning, kantoor of bedrijfspand kunt laten lakspuiten? Het spuiten van uw deuren, kozijnen, plinten, trappen, lambriseringen,etc. staat garant voor een strak én streeploos eindresultaat.

Wij spuiten met hoogwaardige verf die leverbaar is in elke gewenste kleur en glans. Bovendien spuiten wij met watergedragen lak. Dit is beter voor het milieu en vergeeld (ten opzichte van synthetische lakken) niet!

Hoe werkt lak spuiten?

De voorbehandeling bij lakspuiten is hetzelfde als bij traditioneel schilderwerk. De niet te spuiten delen worden zorgvuldig door ons afgeplakt en afgeschermd. Pas als alles is voorbehandeld en afgeplakt, is het houtwerk klaar om gespoten te worden.

Het spuitwerk gaat snel en efficiënt. Om u een voorbeeld te geven: een compleet lege woning is vaak in één dag te voorzien van een primer- en afwerklaag.

Lakspuitwerk geeft een prachtig egaal resultaat. Het is leverbaar in diverse glansafwerkingen en in elke gewenste kleur. Uw woning, kantoor- of bedrijfspand krijgt een geheel nieuwe uitstraling.

Uiteraard leveren wij uw woning, kantoor- of bedrijfspand na onze werkzaamheden schoon op!

Lak spuiten in plaats van schilderen

Het aanbrengen van lak gaat met een verfspuit sneller en efficiënter dan met een kwast of roller. We kunnen de hoeken en plekken die met een kwast moeilijk te bereiken zijn met de verfspuit wel goed van een laklaag voorzien en het is vaak in één keer dekkend. 

Bovendien is er met lak spuiten geen contact met het te schilderen oppervlak en daardoor zijn er geen sporen en aanzetten zichtbaar zoals wel vaak het geval is bij schilderen met een kwast of roller.

Het aanbrengen van lak door te spuiten geeft een betere dekking dan met een roller of kwast.

Ook voor het spuiten van tuinhout zoals tuinhuisjes, schuren, schuttingen en poorten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voorzien uw buiten houtwerk (vaak in één dag) van een dekkende en beschermende verflaag, waardoor vergrijzing van uw buiten houtwerk door weersomstandigheden niet meer aan de orde is.

Is uw houtwerk binnenkort aan een nieuwe laklaag toe? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Vraag hier uw offerte aan

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw project door te nemen.