Latex Spuiten

Uw wanden en plafonds, snel efficiënt en professioneel gespoten voor het beste resultaat.

Waarom spuiten?

Wat wij doen

Latex spuiten is ideaal voor uw wanden en plafonds

Wilt u de wanden en de plafonds van uw nieuwbouwwoning of bedrijfspand latex spuiten of wilt u uw bestaande woning, kantoor- of bedrijfspand professioneel in de verf hebben? Dan is latex spuiten de ideale oplossing om uw wanden snel, vakkundig en voordelig in de latex te zetten. Latex spuiten geeft een heel strak eindresultaat. Een mooi alternatief voor schilderen of behangen. U krijgt geen strepen of banen en er worden geen aanzetten van een roller zichtbaar.

Latex spuiten in uw nieuwbouw woning

Wist u bovendien dat latex spuiten in combinatie met renovliesbehang dé oplossing is ter voorkoming van scheurvorming in nieuwbouwwoningen. Het plakken van renovliesbehang in combinatie met latex spuiten behoort ook tot onze expertise.

Hoe werkt latex spuiten?

Als eerste worden vloeren, ramen, deuren, kozijnen, plinten e.d. zorgvuldig door ons afgeplakt. De muren worden nagekeken op eventuele beschadigingen en waar nodig worden deze gerepareerd. Naden en hoeken worden afgekit. Na de voorbehandeling worden de wanden en/of plafonds gespoten in iedere gewenste kleur. Na afloop wordt het afplakmateriaal weer verwijderd en leveren wij uw ruimte schoon op.

Wanden spuiten in een nieuwe woning

Wanden spuiten in een nieuwbouwwoning vraagt extra aandacht, een punt waar u goed op moet letten als u uw wanden wilt laten spuiten. De latex kan namelijk niet direct op een behangklare wand gespoten worden, er is een extra behandeling nodig. Wij geven de wanden in een nieuwbouwwoning eerst een voorbehandeling, bijvoorbeeld licht pleisteren of beplakken met renovliesbehang (ter voorkoming van scheurvorming), pas daarna worden de wanden gespoten.

Plafond spuiten geeft een mooi resultaat

Ook plafonds worden tegenwoordig vakkundig gespoten. Ideaal, want een plafond rollen is een intensieve klus die veel tijd en energie kost. Bijvoorbeeld: een door nicotine vergeeld plafond moet eerst geïsoleerd worden, voordat er kan worden afgespoten. Plafond spuiten gaat razendsnel en ziet er ook nog eens veel strakker uit. Voor zowel een bestaande woning, kantoor- of bedrijfspand als voor nieuwbouw is het spuiten van uw plafonds een geweldige oplossing! U krijgt zeker geen spijt als u ons deze klus voor u laat klaren.

Vraag hier uw offerte aan

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw project door te nemen.

Geen nieuwe opdrachten wegens aanhoudende drukte

Helaas is onze planning, wegens aanhoudende drukte, voor dit jaar helemaal vol en kunnen wij tot eind 2024 geen nieuwe opdrachten aannemen.
Het is dan ook nu niet mogelijk om via de website een offerte aan te vragen. Excuses voor het ongemak. Wij hopen volgend jaar weer nieuwe opdrachten kwijt te kunnen.