Schildersbedrijf Almegro

Wij staan garant voor duurzaam vakwerk!

Wilt u kennismaken met onze vakmensen?

Uw garantie voor duurzaam vakwerk

Als allround schildersbedrijf staan wij garant voor duurzaam vakwerk. Wij beschikken over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van schilderwerken, gebruiken de beste materialen en werken met een vast team medewerkers.

Wij werken door heel Nederland voor bedrijven en particulieren!

Onze kernwaarden

Onze projecten

Bent u benieuwd naar wat wij kunnen en hoe wij te werk gaan? Bekijk dan een greep uit de projecten die wij in de afgelopen tijd hebben uitgevoerd.

Hoe gaan we te werk?

We snappen dat u graag wilt weten hoe wij werken en wat u van ons kunt verwachten, hieronder ziet u de stappen die wij doorlopen.

Offerte

Voordat wij een offerte voor uw schilderwerk uitbrengen, komen wij eerst bij u langs om het schilderwerk op te nemen en uw wensen te bespreken. Tijdens dat bezoek leggen wij u uit hoe wij te werk gaan, welke materialen wij gebruiken, welke behandelingen wij doen, etc. Kort na dit bezoek ontvangt u een offerte van ons.

Uitvoering

Nadat u akkoord bent gegaan met onze offerte en wij een uitvoeringsdatum met u hebben afgesproken, gaan wij aan de slag! Wij houden u daarbij op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden.

Oplevering

Zodra wij klaar zijn met ons schilderwerk lopen wij gezamenlijk met u het werk na. Pas als u 100% tevreden bent, doen wij de eindoplevering en leveren wij het werk schoon en opgeruimd op.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op om uw project door te nemen.

Vraag hier uw offerte aan

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw project door te nemen.