Bedrijfsloods met damwandprofiel in Bleiswijk

Bedrijfspand met damwandprofiel in Bleiswijk - na het spuiten

Deze bedrijfsloods in Bleiswijk had niet meer zo’n frisse uitstraling, wij hebben de hal in een nieuw jasje gestoken door het damwandprofiel van een hoogwaardige coating met een chique uitstraling te voorzien.

Bedrijfspand met damwand spuitwerk

Bedrijfspand met damwand na het spuiten

Bij dit bedrijfspand waren de damwandplaten aangetast door het weer en verkleurd door de zon. Wij hebben dit pand weer een frisse uitstraling gegeven.

Spuiten bedrijfspand autodealer

Spuiten van het bedrijfspand met damwand van een autodealer - na het spuiten

Voor een autodealer hebben wij het bedrijfspand dat is voorzien van damwandplaten mogen voorzien van een hoogwaardige coating zodat het pand er weer als nieuw uitziet en jaren lang beschermd is tegen weersinvloeden en corrosie.

Bedrijfspand spuiten in Amsterdam

Bedrijfsloods in Amsterdam - na het spuiten

Dit bedrijfspand in Amsterdam mochten wij van een nieuwe uitstraling voorzien. Onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van spuittechniek hebben bijgedragen aan dit fantastische eindresultaat.

Vraag hier uw offerte aan

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw project door te nemen.

Geen nieuwe opdrachten wegens aanhoudende drukte

Helaas is onze planning, wegens aanhoudende drukte, voor dit jaar helemaal vol en kunnen wij tot eind 2024 geen nieuwe opdrachten aannemen.
Het is dan ook nu niet mogelijk om via de website een offerte aan te vragen. Excuses voor het ongemak. Wij hopen volgend jaar weer nieuwe opdrachten kwijt te kunnen.